✓ ONLINE & BUTIK ✓ EGEN IMPORT ✓ LEVERING 1-3 HVERDAGE ✓ FRI FRAGT OVER 675,-

Søg

Gigondas Romane Machotte, Cru du Rhône

245,00 kr.430,00 kr.

Årgang

Størrelse

Alkohol

Drue

Område

Land

Økologisk

Producent

En saftig og lækker vin med skøn aroma, hvor du finder blommemarmelade, strejf af vanilje og saftige solbær. Det går igen i smagen, hvor det pakkes ind i bløde tanniner blandet med provencalske krydderurter (timian, laurbær og rosmarin) og lakrids og former en lang og krydret pebret afslutning. Frugtfylde og elegance i smuk forening. Vinen udvikler sig, hvis den får masser af luft i glasset eller dekanteres.
Druerne høstes i hånden tidligt i oktober og vinen gærer i 30 dage for at få ekstra aroma, farve og garvesyre. Vinen lagrer 12 måneder delvis i to år gamle tønder, delvis i store egefade, som runder vinen af. Perfekt til traditionel dansk julemad samt fyldige og sammenkogte retter.

Pierre Amadieu er det store navn i Gigondas, som siden 1929 og i tre generationer har opbygget det største domæne i Gigondas med 137 ha. Intet er sparet, selv i de små detaljer. Jean-Pierre har en stor del af æren for, at Gigondas i 1971 fik egen appellation. I dag ledes huset af 3. generation, Pierre, som også er præsident for alle vingårdene i området. Hans ambition er at skabe klassisk Gigondas, som har mineralitet såvel som kraft: “I want elegant wines endowed with a good freshness and a pleasant fruity taste respecting familial tradition and appellations’ typicity.

Med årene er huset også begyndt at lave vin fra andre Rhônedistrikter som Vacqueyras, Vinsobres og Châteauneuf-du-Pape og Côtes du Rhône. Med disse vine er Pierre Amadieu kommet i mål med ønsket om at kunne tilbyde et bredt sortiment af vine i klassisk stil fra en stor del af Rhône.

Parker siger bl.a. om domainet: “Readers looking for solid value, as well as good typicity, from the Southern Rhône should check out the releases from Pierre Amadieu… they always deliver plenty of pleasure and are reasonably priced.”

 

Måske kan du også lide disse?

Indkøbskurv

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol

Er du over 18 år?