✓ ONLINE & BUTIK ✓ EGEN IMPORT ✓ LEVERING 1-3 HVERDAGE ✓ FRI FRAGT OVER 675,-

Søg

Koldpresset Olivenolie

Vores olivenolie fra Samos

Vi er stolt forhandler af Markou’s olivenolie fra den græske ø Samos. Familien Markou, er en 3. generations olivenolie producent, hvor det altid har været vigtig, at man selv står for alle led i produktionen. Lige fra pleje af marker og høst til selve produktionen. Alt olieolien som produceres er det man kalder koldpresset, hvilket vil sige at man maksimalt må nå 26 grader under produktion.
Ingen varmebehandling eller kemikalier når der fremstilles hos Markou.

Alt er koldpresset jomfru olie! Både ekstra jomfru olien ”Elia” til de spændende varianter med smag.
I forhold til storproduktion/raffineret olivenolie, er der til koldpresset olie et krav til oliesyreindhold. Jomfru olie skal være under 2,0%, ekstra jomfru olie skal være under 0,8%.
Ekstra jomfru olivenolien ”Elia” ligger i år på 0,45%
Og vigtig, det er tapet direkte hos familien! Ikke en blandingsolie/ ”tankvognsolie” med olie fra forskellige producenter/lande.

De spændende varianter med smag vi forhandler (citron, appelsin, oregano, rosmarin, hvidløg og chili) udemærker sig også! Smag får man ved at presser olie fra tørrede krydderurter eller skræller, som tilsættes så man får de fine varianter – Ingen kunstige aromastoffer.

Generelt samarbejder vi helst med små producenter med kvalitetsprodukter. Vores bekendtskab og samarbejde med familien Markou går reelt langt tilbage. Jens som er indehaver af Den Gamle Købmandsgård er kommet/har arbejdet på Samos i mere end 20 år. Så da det kom til at åbne butikken var der ingen tvivl om hvilken olivenolie vi skulle have. Historie påvirker jo reelt ikke smag og kvalitet, men skønt at vide vi arbejder med folk der lægger passion og stolthed i deres erhverv.
Vores egen import af olivenolie fra Grækenland giver dig nogle af Danmark billigste priser for olivenolie i denne kategori.

olivenolie den gamle koebmandsgaard
Indkøbskurv

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol

Er du over 18 år?