✓ ONLINE & BUTIK ✓ EGEN IMPORT ✓ LEVERING 1-3 HVERDAGE ✓ FRI FRAGT OVER 675,-

Søg

Privatlivspolitik og cookies

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

Når du handler et produkt hos Den Gamle Købmandsgård, indsamler vi de oplysninger du selv afgiver:

* Dit navn (Evt. firmanavn)
* Din adresse
* Din e-mailadresse
* Dit telefonnummer
*Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med dit køb, da det er nødvendigt for ekspederingen af dine vare og vi kan overholde vores del af købet.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve / tilbud, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage disse.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@VinOgGavebutikken.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik et køb du foretager hos os eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til.

Den Gamle Købmandsgård
CVR-nr.
Brosvinget 30
4736 Karrebæksminde
E-mail: info@VinOgGavebutikken.dk

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden vil som udgangspunkt blive slettet efter 5 år. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis opbevaring er nødvendig for at opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Cookiepolitik

Indkøbskurv

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol

Er du over 18 år?