Hermanns grillkrydderi er udviklet specielt til en god oksebøf eller oksesteg på grillen. Der er lidt af det søde, lidt af det stærke og lidt af det bitre i denne blanding, og vi kan da godt afsløre på forhånd, at det plejer at vække begejstring, når vi tager Hermanns grillkrydderi med ud til grillen en varm sommeraften.
Her et par gode forslag til brug af produktet:
1. Grill kødet næsten klar, inden du drysser krydderiblandingen på, og derefter steger du kødet færdigt.
2. Grillrub: Gnid krydderiblandingen ind i kødet og læg kødet på køl til næste dag. Herefter steger du kødet på grillen i den farve, som passer til jeres smagsløg.
3. Marinade: Lav en marinade med olie og krydderiblandingen og lad kødet ligge og trække i et par timer, inden det skal på grillen.
Ingredienser: Havsalt, rørsukker, paprika, peber, chili, sennep, hvidløg, løg, kommen, koriander, oregano, røg