Kraftfuld tapenade til brug på bruschetta – dvs. på skiver af brød ristet i ovnen. Rist brødet inden du smører cremen på brødet.
Passer fortrinligt til det tapas, oste- og pølsebord.
Kan også fint bruges som dip på kiks eller lignende. Den hakkede soltørrede tomat smager godt igennem, så fungerer også med pasta.
Ingredienser:
Primært hakket soltørret tomat, lidt chili, hvidløg, oregano, peberfrugt og ekstra Jomfru Olivenolie.
Ikke tilsat farvestoffer og konserveringsmidler.
Opbevares på køl efter åbning. Dækkes gerne af olivenolie efter åbning, det forlænger holdbarhed.
Holdbarhed efter åbning – 2-3 uger.
Ved køb af tilbud på 2 stk. må du godt kombinere med en anden bruchetta eller pesto.
Skriv f.eks. 1 x Italiana + 1 x Pesto Ligure i kommentar feltet i online bestillingen (eller send mail til os)