Et utroligt charmerende og velsmagende glas vin med noter af ribs, brombær og delikate krydrede noter. Druer og kvaliteten af vinproduktion har gjort Cairanne berømt og givet byen sin status som ”Rhône Cru” i 2016
Skøn vin til den kraftige julemad, kød på grillen, lammekølle med rosmarin og simrerette.
Druerne høstes i hånden og lægges i små beholdere, så de er intakte ved ankomst til vineriet. De afstilkes helt, inden de overføres til betontankene ved hjælp af tyngdekraft. Vinificeringen udføres skånsomt i 12-15 dage, hvor mosten undervejs pumpes over samlingen af skaller i toppen af tanken, så de bliver blandet med mosten og giver mere saft og kraft til vinen, der til sidst lagrer i 12 måneder i store egefade.
Domaine les Hautes Cances er det nye store projekt hos vinproducenten Pierre Amadieu fra Gigondas. Pierre Amadieu købte i 2019 vingården Domaine les Hautes Cances, der ligger i Cairanne meget tæt på Gigondas. Pierre Amadieu har restaureret vingården og markerne, og laver nu vinene med deres eget klassiske præg. Markerne i Cairanne er under økologisk certificering og bliver certificeret med 2023 årgangen.