Koldpresset “Extra Virgin” olivenolie
Førstepres og fremstillet under 26 grader (krav til ekstra jomfru olie er 27 grader)
Mekanisk udvundet og ikke ved varme og/eller kemi. Ved mekanisk koldpresset produktion bibeholdes de sunde egenskaber i olivenolien.
Oliven: Koroneiki oliven og lidt Troumbolia oliven som giver lidt frisk frugt og fyldighed til olivenolien. Koroneiki som er den mest benyttede oliven til koldpresset olivenolie i Grækenland. Koroneiki er en topkvalitets oliven som giver friskhed og er tilmed høj på antioxidanter/polyfenoler (er også stærk i forhold til harskning).
Ikke en “blandingsolie”:
Elià Ekstra Jomfru Olivenolie er dyrket, høstet, presset og tapet af samme familie/producent på græske Samos. Ikke en olie fra forskellige producenter/lande kørt hertil til tankbil og så blandet sammen og tapet i Danmark.
Opbevaring: Ikke i direkte sollys. Stil ikke olien ved komfur eller andre varmekilde så temperatur går op og ned!
Olie syreindhold: 0,45 (Ekstra jomfru olivenolie skal være under 0,8)
Bedst før: 1. september 2025 (dette er nyeste høst!)
Næringsindhold per 100 ml.:
Energi: 3389kj/824kcal.
Protein: 0
Fedt: 91,6 – heraf mættet fedt: 12,4
Salt: 0
Kulhydrat: 0
Kolesterol: 0
Måske kan du også lide disse?
-
-
-
Ekstra jomfru olivenolie med smag
Olivenolie med hvidløg – 250 ml.
68,00 kr. – 130,00 kr. Vælg muligheder -