✓ ONLINE & BUTIK ✓ EGEN IMPORT ✓ LEVERING 1-3 HVERDAGE ✓ FRI FRAGT OVER 675,-

Søg

Quinta da Valeira Organic Reserve Ruby Port

109,00 kr.200,00 kr.

Årgang

Størrelse

Alkohol

,

Drue

Økologisk

Producent

Går godt til

Quinta da Valeira kommer her med en dejlig økologisk reserve ruby – kategorien der svæver mellem basis-ruby og late bottled vintage port. Denne vin er tættere på sidstnævnte, men er via en lidt længere lagring blødgjort, så den sniger sig gennem sanseapparatet med forbløffende lethed.

Quinta da Valeira er et mindre, familieejet hus, der på quintaen af samme navn har knap 10 hektar vinmarker i smørhullet mellem Cima Corgo og Douro Superior, et par km fra São João de Pesqueira. I 430-500 m.o.h. dyrkes en række af de klassiske portvinsdruer på ufremkommelige, skifferklædte bjergsider.

Når man går på opdagelse i denne reserve ruby, vil man finde en omgængelig, mørk, vinøs portvin med god fylde, let fedme og en afrundet finish. God kompleksitet parret med en drikkevenlig profil giver en sympatisk kombination, der er svær at se sig sur på.

Nyd den ekstra afkølet om sommeren, mens man på andre årstider kan sigte efter 14-17°. Quinta da Valeira Organic Reserve Ruby er fin på egen hånd, men prøv den ligeledes til desserter med chokolade og/eller syltede mørke bær eller smagfulde oste, gerne blåskimmel.

 

 

Måske kan du også lide disse?

Indkøbskurv

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol

Er du over 18 år?