Val de Horna Garnacha Old Wines
115,00 kr.
Område
Land
Økologisk
Producent
Går godt til
Lavet på garnacha druer fra gamle Val de Horna vinstokke, det er en meget intens rubinrød vin. Aromaer af moden rød frugt, blåbær og med et strejf af krydderi. I ganen er den afbalanceret og med en god mineralitet og eftersmag. Vi anbefaler at parre denne vin med rødt kød og eller krydrede retter med hvidt kød. Også fint til oste/tapas bord. Vi foreslår en serveringstemperatur på 15-16ºC.
Om vingården:
Bag Bodegas Val de Horna står Ramón Reula familien, som også driver den velansete vingård Bodega Pago Aylés
under vinområdet Carinena.
Nyeste projekt fra Ramón Reula familien er dog disse 3 Val de Horna-vine fra IGP Ribera del Jiloca området som hører under byen Zaragoza. I deres søgen efter unikke vinmarker fandt man gamle forladte parceller ude i små forladte landsby-samfund langt ude i bjergene. Marker der ligger i op til 1.000 meters højde med gamle busklignende Garnacha-stokke., hvor stokken gror i skifer, lerjord og småsten.